Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Your Name Is Like Honey On My Lips Chords

Your Name Is Like Honey On My Lips Chords. Risen and exalted one, jesus. [inro] eb ab eb your name is like honey on my lips ab eb your spirit’s like water to my soul ab cm your word is a lamp unto my feet ab bb jesus i love you, i love you.

Peter's songs
Peter's songs from www.slideshare.net

(chorus) c g your name is like honey on my lips c g your spirit like water to my soul c d em your word is a lamp unto my feet c d jesus i love you, i love you. C g your name is like honey on my lips c g your spirit like water to my soul c d em your word is a lamp unto my feet c d jesus i love you, i love you. Chorus e e a e your name is like honey on my lips a e your spirit like water to my soul a c#m.

My Word Is Truth, And Is Pure, And Will Not Lie.


C g your name is like honey on my lips c g your spirit like water to my soul c d em your word is a lamp unto my feet c d jesus i love you, i love you. [verse 1] [chorus] [chorus] ending e g#m7. [chorus] a d once you've come around a d bm7 d to all that which you have found a d once you've gone away a d bm7 d dm a treat me like you would've stayed [verse 3] a hips like.

Your Name Is Like Honey Following The Holy Spirit And Joining In


Verse chorus chorus g c. Verse chorus chorus g c g d. Eat my word, the honey and the honeycomb.

Holy And Anointed One G Chord Chart Stevens Lady D Arbanville Sheet Music Holy And Anointed One Chords Pdf John Anointed.


Song tutorial was requested by subscriber rachael :)chord ch. Jesus, jesus risen and exalted one jesus your name is like honey on my lips your spirit like water to my soul your word is a lamp unto my feet jesus i love you, i love you see mercyme. Whitney poem by tony assumang hunter.

[Intro] | C | D | Em | G | X2 [Verse 1] C G D Jesus I Love You, I Love You, I Love You C G D Jesus I Love You, I Love You, I Love You C G D Jesus I Love You, I Love You, I Love You.


I heard your voice g a your whispered words chorus d g/b g a now you're my hope, all my shame has gone d g/b g a you light my path, so my feet stay strong d g/b g a you're the. [x2] your name is like honey on my lips, your spirit like water to my soul, your word is a lamp unto my feet, jesus i love you, i love you. Your name is like honey on my lips a e your spirit like water to my soul a c#m7 your word is a lamp unto my feet a b jesus i love you, i love you.

Your Name Is Like Honey On My Lips Your Spirit Is Like Water To My Soul Your Word Is A Lamp Unto My Feet.


Lyrics for your name is like honey by se7en. [inro] eb ab eb your name is like honey on my lips ab eb your spirit’s like water to my soul ab cm your word is a lamp unto my feet ab bb jesus i love you, i love you. Using scrubs or exfoliants on your.

Post a Comment for "Your Name Is Like Honey On My Lips Chords"